tiistai 2. joulukuuta 2014

Pitkän tauon jälkeen päivitystä

Kyllä täällä on koneet surisseet vähän joka päivä vaikkei blogiin ole mitään tullutkaan.. Haluaisin vaan saada tänne kunnon kuvia, mutta kuvaus pimeässä ärsyttää suunnattomasti:/
Ja valoisaa kun ei vuorokaudessa juurikaan nyt ole niin mahdollisuudet saada niitä kunnon kuvia on kyllä rajalliset.
Mutta tässäpä nyt jotakin viime viikkojen aikana valmistunutta:)






Ensimmäisenä uusin lempparini eli imetystunika kietaisuhupulla. Tunika valmistui eräänä sunnuntai iltana saunan jälkeen vauhdilla:) Se innostus kun iskee niin valmista syntyy ja pakko on päästä ompelemaan:D

Kaavana hupparissa itse muokattu raglanpaidan kaava. Helmaa pidennetty reilusti ja levennetty samalla, jotta kuminauhalla sain tuon helman mukavasti pussille.






Viereisessä kuvassa näkyy tuo hupun etuosa jonka sain kaavoitettua mielestäni onnistuneesti. Hupun etureunat menee siis olalle asti ristiin. Tuo ihan erilaisen ilmeen hupparille kuin perushuppu.














Tässä taas hieman eri vinkkelistä kuvattuna. Hihansuihin ompelin pitkät resorit jottei ranteet ihan heti paljastu lapsia nostellessa. Turkoosi ja harmaa sopii mun mielestä niin mainiosti yhteen, että näitä on varmaan saatava lisää..











Ja viimeisenä vielä kuvaa selkäpuolelta.. Jalassa mulla on muuten kuvassa digitrikoosta surautetut ihanan pehmoiset leggarit. Kaavan tein niihin jo kesällä omille mitoille sopivaks ja näitä löytyykin eri väreissä kaapista jo useammat eikä loppua näy:D Nilkkoja lämmittää itse viime talvena yövuoroissa neulomani säärystimet jotka on aivan ykköset mulla,kun niveliä meinaa kylmillä keleillä kolottaa..





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti